Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vrejok FC SEROB MEC
Normal Tactiek Attack
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 44.9
average Schieten solid
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Chiculiţă kopt de bal weg. Diaconeasa heeft problemen om de bal te vangen. Pańczyszyn is nu in balbezit. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:1

3e minuut.
Daar is Adamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamyan passt de bal in één keer door. Amirbekyan rent richting de bal. Pańczyszyn onderschept slim de pass. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mheryan met een harde bal richting middenveld. Delijewski kopt de bal weg. Daar is Iskyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Delijewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Diaconeasa de bal. Diaconeasa passt de bal in één keer door. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn schiet op doel. Mheryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:2

8e minuut.
Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stec met een sublieme pass. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn schiet op doel. Tsolakyan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:3

9e minuut.
Delijewski is nu in balbezit. Delijewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Stec de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă is nu in balbezit. Stec met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:4

11e minuut.
Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă passt de bal in één keer door. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa schiet op doel. Tsolakyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:5

12e minuut.
Chiculiţă geeft een hoge lob. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa geeft een hoge lob. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:6

14e minuut.
Pańczyszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Pańczyszyn passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Mheryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:7

15e minuut.
Adamyan passt de bal met de wreef. Nigoghosyan rent richting de bal. Pańczyszyn onderschept slim de pass. Daar is Chiculiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:8

17e minuut.
Tsolakyan met een sublieme pass. Amirbekyan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chiculiţă de bal onder controle te krijgen. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Iskyan probeert naar een medespeler te passen. Szakály heeft problemen om de bal te vangen. Szakály met een sublieme pass. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Poghosyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Khánh met de inworp. Delijewski is nu in balbezit. Delijewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nigoghosyan met een sublieme pass. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh speelt de bal door. Klungelig pakt Diaconeasa de bal. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mheryan niet meer kan verder spelen. Danayan komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Delijewski geeft een hoge lob. Stec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pańczyszyn de bal. Pańczyszyn schiet op doel. Danayan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:9

40e minuut.
Delijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Delijewski geeft een hoge lob. Nigoghosyan kopt de bal weg. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:10

42e minuut.
Pańczyszyn is nu in balbezit. Stec rent richting de bal. Stec passt de bal zonder na te denken. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Danayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa schiet op doel. Danayan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:11

44e minuut.
Szakály geeft een lange en hoge pass. Nigoghosyan is nu in balbezit. Pańczyszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrejok 82%, FC SEROB MEC 18%.
Vrejok - FC SEROB MEC 0:12

47e minuut.
Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă passt de bal zonder na te denken. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa draait met de bal, schiet en ... Danayan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:13

49e minuut.
Stec probeert naar een medespeler te passen. Szakály heeft problemen om de bal te vangen. Iskyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakály onderschept slim de pass. Szakály geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:14

51e minuut.
Minh Khánh geeft een hoge lob. Stec geeft een hoge lob. Daar is Diaconeasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:15

53e minuut.
Delijewski met een sublieme pass. Chiculiţă rent richting de bal. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tsolakyan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Delijewski passt de bal in één keer door. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:16

56e minuut.
Adamyan is nu in balbezit. Diaconeasa onderschept slim de pass. Diaconeasa probeert naar een medespeler te passen. Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh geeft de bal voor. Danayan bokst de bal weg. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Diaconeasa onderschept slim de pass. Minh Khánh rent richting de bal. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa geeft een lange en hoge pass. Pańczyszyn maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diaconeasa heeft problemen om de bal te vangen. Diaconeasa schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Delijewski kopt de bal weg. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă is nu in balbezit. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Nigoghosyan de bal. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:17

63e minuut.
Adamyan heeft problemen om de bal te vangen. Diaconeasa verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconeasa speelt de bal door. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Manukyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stec rent richting de bal. Stec speelt de bal door. Klungelig pakt Pańczyszyn de bal. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Minh Khánh geeft een hoge lob. Diaconeasa kopt de bal weg. Klungelig pakt Amirbekyan de bal. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:18

71e minuut.
Klungelig pakt Minh Khánh de bal. Chiculiţă met een sublieme pass. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tsolakyan de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stec zal de hoekschop nemen. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:19

74e minuut.
Amirbekyan probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Szakály met een snelle inworp. Stec is nu in balbezit. Stec geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:20

76e minuut.
Pańczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa schiet op doel. Danayan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Diaconeasa is nu in balbezit. Hayrikyan onderschept slim de pass. Minh Khánh geeft een lange en hoge pass. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Delijewski passt de bal in één keer door. Chiculiţă rent richting de bal. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa schiet op doel. Pańczyszyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Daar is Nigoghosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Diaconeasa de bal. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă passt de bal met de wreef. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:21

85e minuut.
Iskyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diaconeasa kopt de bal weg. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Danayan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:22

86e minuut.
Diaconeasa is nu in balbezit. Chiculiţă is nu in balbezit. Pańczyszyn is nu in balbezit. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:23

87e minuut.
Vahanyan met een sublieme pass. Adamyan heeft problemen om de bal te vangen. Poghosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconeasa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa met een sublieme pass. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Danayan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - FC SEROB MEC 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrejok 85%, FC SEROB MEC 15%.
Vrejok - FC SEROB MEC 0:24