Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City Abovyan 098637073
10ատ Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Miranyan speelt de bal door. Albino heeft problemen om de bal te vangen. Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Albino verovert de bal door een tackle van achteren. Albino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Albino rent richting de bal. Konovalov is nu in balbezit. Konovalov passt de bal zonder na te denken. Miranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Der Malkhasyan met een sublieme pass. Daar is Sarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarov speelt de bal door. Miranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sarov rent richting de bal. Sarov geeft de bal voor. Albino rent richting de bal. Albino draait met de bal, schiet en ... Miranyan probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Miranyan haalt uit met een fantastische trap. Kroyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Manoyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soukiassyan is nu in balbezit. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sarov rent richting de bal. Kaputikyan rent richting de bal. Sarov onderschept slim de pass. Sarov geeft de bal voor. Albino springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sarov is nu in balbezit. Sarov geeft een lange en hoge pass. Harutyunyan probeert de bal met de borst te controleren. Miranyan is nu in balbezit. Miranyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Albino geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Manoyan de bal. Miranyan rent richting de bal. Miranyan haalt uit met een fantastische trap. Kroyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - 098637073 1:0

41e minuut.
Konovalov geeft een lange en hoge pass. Albino bereikt de bal nog maar net als eerste. Albino geeft een lange en hoge pass. Sarov rent richting de bal. Sarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - 098637073 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Abovyan 22%, 098637073 78%.
City Abovyan - 098637073 2:0

50e minuut.
Doeltrap. Ulacia komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Manoyan rent richting de bal. Albino rent richting de bal. Albino passt de bal zonder na te denken. Miranyan is nu in balbezit. Miranyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Albino controleert de bal met de borst. Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Albino onderschept slim de pass. Miranyan rent richting de bal. Miranyan schiet op doel. Kroyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Inworp. Gallien komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balyan komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Gallien geeft een hoge lob. Klungelig pakt Konovalov de bal. Manoyan is nu in balbezit. Konovalov verovert de bal door een tackle van achteren. Konovalov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - 098637073 3:0

83e minuut.
Konovalov met een sublieme pass. Klungelig pakt Der Malkhasyan de bal. Der Malkhasyan speelt de bal door. Miranyan rent richting de bal. Miranyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Abovyan 23%, 098637073 77%.
City Abovyan - 098637073 3:0