Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
098637073 City Abovyan
Normal Tactiek 10ատ
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.5 gemiddelde waardering 36.6
weak Schieten average
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Albino is nu in balbezit. Martinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Albino verovert de bal door een tackle van achteren. Albino schiet op doel. Kroyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - City Abovyan 0:1

5e minuut.
Ochman is nu in balbezit. Ochman passt de bal zonder na te denken. Danayan met een sublieme pass. Poghosyan probeert de bal aan de voet te houden. Poghosyan geeft een hoge lob. Margaryan bokst de bal weg.

6e minuut.
Klungelig pakt Konovalov de bal. Konovalov met een sublieme pass. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. Kroyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero geeft de bal voor. Albino maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Harutyunyan de bal onder controle te krijgen. Kroyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - City Abovyan 0:2

12e minuut.
Harutyunyan speelt de bal door. Konovalov is nu in balbezit. Konovalov passt de bal zonder na te denken. Albino is nu in balbezit. Albino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Manoyan rent richting de bal. Manoyan passt de bal met de wreef. Albino is nu in balbezit. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Kroyan bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Montero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Harutyunyan kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ochman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochman draait met de bal, schiet en ... Kroyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - City Abovyan 0:3

21e minuut.
Martinyan rent richting de bal. Albino is nu in balbezit. Albino met een sublieme pass. Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - City Abovyan 0:4

25e minuut.
Danayan rent richting de bal. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero passt de bal zonder na te denken. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - City Abovyan 0:5

29e minuut.
Manoyan kopt de bal weg. Albino is nu in balbezit. Albino passt de bal zonder na te denken. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Manoyan kopt de bal weg. Albino rent richting de bal. Albino probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - City Abovyan 0:6

33e minuut.
Konovalov geeft een lange en hoge pass. Harutyunyan kopt de bal weg. Montero heeft problemen om de bal te vangen. Montero geeft een hoge lob. Manoyan heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Doeltrap. Ärtz komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Klungelig pakt Ärtz de bal. Ärtz passt de bal met de wreef. Harutyunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - City Abovyan 0:7

36e minuut.
Drăgănescu onderschept slim de pass. Ärtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärtz geeft de bal voor. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero geeft de bal voor. Onoyan is nu in balbezit. Ärtz verovert de bal door een tackle van achteren. Ärtz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Montero zal de hoekschop nemen. Daar is Drăgănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochman is nu in balbezit. Ochman draait met de bal, schiet en ... Kroyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - City Abovyan 0:8

43e minuut.
Drăgănescu onderschept slim de pass. Ärtz is nu in balbezit. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Harutyunyan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - City Abovyan 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 098637073 74%, City Abovyan 26%.
098637073 - City Abovyan 0:9

46e minuut.
Ärtz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Montero de bal. Montero geeft een hoge lob. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - City Abovyan 0:10

47e minuut.
Ulacia komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ulacia is nu in balbezit. Ulacia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ärtz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ochman met een sublieme pass. Ärtz is nu in balbezit. Ärtz passt de bal zonder na te denken. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Kroyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Konovalov rent richting de bal. Konovalov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - City Abovyan 0:11

57e minuut.
Ärtz met een sublieme pass. Ulacia is nu in balbezit. Ulacia geeft de bal voor. Konovalov is nu in balbezit. Konovalov geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - City Abovyan 0:12

59e minuut.
Martinyan passt de bal zonder na te denken. Ärtz probeert de bal met de borst te controleren. Ärtz passt de bal met de wreef. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Manoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konovalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konovalov passt de bal zonder na te denken. Ärtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärtz schiet op doel. Kroyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petikyan komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Drăgănescu geeft de bal voor. Ulacia rent richting de bal. Ulacia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petikyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kroyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Manoyan probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman schiet op doel. Manoyan probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kroyan probeert naar een medespeler te passen. Konovalov is nu in balbezit. Onoyan is nu in balbezit. Konovalov onderschept slim de pass. Konovalov geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - City Abovyan 0:13

78e minuut.
Kaputikyan probeert de bal met de borst te controleren. Konovalov rent richting de bal. Konovalov met een sublieme pass. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - City Abovyan 0:14

81e minuut.
Petikyan geeft een hoge lob. Konovalov kopt de bal weg. Manoyan heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Konovalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konovalov geeft de bal voor. Ulacia rent richting de bal. Ulacia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - City Abovyan 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 098637073 86%, City Abovyan 14%.
098637073 - City Abovyan 0:15