Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A M artashes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Damadyan met een sublieme pass. Soukiassyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapukranyan. Kapukranyan krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Mihranyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shavarshyan verovert de bal door een tackle van achteren. Damadyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damadyan krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Aghassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghassyan passt de bal in één keer door. Sanasaryan heeft problemen om de bal te vangen. Roubenyan is nu in balbezit. Roubenyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Kapukranyan rent richting de bal. Petrosyan rent richting de bal. Kapukranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ... Malakyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Aznavouryan passt de bal in één keer door. Roubenyan rent richting de bal. Roubenyan met een sublieme pass. Shahinyan rent richting de bal. Shahinyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Roubenyan rent richting de bal. Roubenyan speelt de bal door. Shahinyan is nu in balbezit. Shahinyan haalt uit met een fantastische trap. Ishkhanyan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Roubenyan rent richting de bal. Sanasaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanasaryan probeert naar een medespeler te passen. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A M 63%, artashes 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A M - artashes 0:0

46e minuut.
Aghassyan met een sublieme pass. Herikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Herikyan passt de bal zonder na te denken. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Aghassyan is nu in balbezit. Movsesyan verovert de bal door een tackle van achteren. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan geeft een hoge lob. Kapukranyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A M - artashes 1:0

53e minuut.
Ishkhanyan geeft een hoge lob. Inworp. Aznavouryan met de inworp. Roubenyan is nu in balbezit. Roubenyan geeft een lange en hoge pass. Sargsyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A M - artashes 1:1

59e minuut.
Inworp. Aghassyan met de inworp. Aznavouryan is nu in balbezit. Aznavouryan geeft de bal voor. Shahinyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nahapetyan met een snelle inworp. Damadyan rent richting de bal. Damadyan probeert naar een medespeler te passen. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A M - artashes 2:1

62e minuut.
Herikyan met een sublieme pass. Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shahinyan. Shahinyan krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Inworp. Kocharyan met de inworp. Herikyan geeft een lange en hoge pass. Movsesyan is nu in balbezit. Kapukranyan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Nahapetyan geeft een lange en hoge pass. Setrakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Setrakyan geeft de bal voor. Ishkhanyan speelt de bal door. Sargsyan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Herikyan de bal onder controle te krijgen. Damadyan rent richting de bal. Damadyan geeft een lange en hoge pass. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A M 48%, artashes 52%.
A M - artashes 2:1