Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A M bah
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Fillippyan de bal. Herikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Herikyan passt de bal zonder na te denken. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan schiet op doel. De bal raakt de paal. Hovhannisyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A M - bah 1:0

22e minuut.
Damadyan geeft de bal voor. Kocharyan is nu in balbezit. Isahakyan begaat een overtreding. Isahakyan krijgt een gele kaart. Kocharyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kocharyan kan niet meer verder spelen. Bakunts komt het veld opgelopen. Damadyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Yedigaryan de bal. Kapukranyan onderschept slim de pass. Kapukranyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A M 47%, bah 53%.
A M - bah 1:0

52e minuut.
Hacheryan rent richting de bal. Sanasaryan onderschept slim de pass. Met opzet legt Gevorkyan zijn tegenspeler op de grond. Gevorkyan krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Yedigaryan geeft een lange en hoge pass. Daar is Ishkhanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gevorkyan rent richting de bal. Gevorkyan draait met de bal, schiet en ... Miranyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Nahapetyan probeert de bal met de borst te controleren. Yedigaryan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nahapetyan. Nahapetyan krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mihranyan is nu in balbezit. Mihranyan probeert naar een medespeler te passen. Hacheryan met een sublieme pass. Miranyan rent richting de bal. Miranyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A M - bah 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A M 50%, bah 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A M - bah 1:1