Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arpa FC DVIN
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Toroyan verovert de bal door een tackle van achteren. Toroyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Baveyan de bal. Kupelyan rent richting de bal. Kupelyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Sukiasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sukiasyan passt de bal met de wreef. Danielyan heeft problemen om de bal te vangen. Danielyan draait met de bal, schiet en ... Sarafyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dalakyan geeft een hoge lob. Inworp. Telunts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sukiasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukiasyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Davtyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Safaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dalakyan is nu in balbezit. Telunts verovert de bal door een tackle van achteren. Tsaturyan speelt de bal door. Danielyan is nu in balbezit. Danielyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sarafyan met een sublieme pass. Daar is Baveyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baveyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arpa 54%, FC DVIN 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arpa - FC DVIN 0:0

46e minuut.
Danielyan is nu in balbezit. Kotanjyan rent richting de bal. Kotanjyan passt de bal in één keer door. Sukiasyan is nu in balbezit. Sukiasyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tsaturyan rent richting de bal. Tsaturyan passt de bal zonder na te denken. Ojaxyan rent richting de bal. Baveyan verovert de bal door een tackle van achteren. Baveyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sarafyan trapt de bal weg. Tsaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaturyan passt de bal in één keer door. Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ojaxyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kupelyan rent richting de bal. Safaryan geeft de bal voor. Klungelig pakt Keshishyan de bal. Danielyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Danielyan rent richting de bal. Danielyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpa - FC DVIN 0:1

80e minuut.
Kupelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelyan passt de bal in één keer door. Chorekyan is nu in balbezit. Sukiasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sukiasyan draait met de bal, schiet en ... Sarafyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpa - FC DVIN 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arpa 38%, FC DVIN 62%.
Arpa - FC DVIN 0:2