Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vahag 14587
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pachajyan heeft problemen om de bal te vangen. Philiposyan rent richting de bal. Philiposyan geeft een lange en hoge pass. Khchoyan is nu in balbezit. Khchoyan draait met de bal, schiet en ... Khorenyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Manoyan rent richting de bal. Manoyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tabanyan de bal. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan rent richting de bal. Khachikyan probeert naar een medespeler te passen. Hovivyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovivyan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vahag 58%, 14587 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vahag - 14587 0:0

51e minuut.
Melkonyan probeert de bal aan de voet te houden. Shageldyan met een sublieme pass. Manoyan rent richting de bal. Philiposyan probeert naar een medespeler te passen. Manoyan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Yedigaryan passt de bal met de wreef. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan passt de bal zonder na te denken. Isahakyan is nu in balbezit. Isahakyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Isahakyan rent richting de bal. Hovsepyan is nu in balbezit. Iskanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Isahakyan is nu in balbezit. Isahakyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vahag 52%, 14587 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vahag - 14587 0:0