Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kjljhkjc hakob
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Keledjyan de bal onder controle te krijgen. Hamboyan is nu in balbezit. Met opzet legt Poghosyan zijn tegenspeler op de grond. Poghosyan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Hamboyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gevorkyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Movsesyan heeft problemen om de bal te vangen. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Martirosyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Teymuryan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melikyan. Teymuryan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Teymuryan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hamboyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamboyan speelt de bal door. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Teymuryan de bal. Sukiasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sukiasyan speelt de bal door. Meschyan is nu in balbezit. Meschyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kjljhkjc - hakob 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kjljhkjc 51%, hakob 49%.
kjljhkjc - hakob 0:1

53e minuut.
Klungelig pakt Sukiasyan de bal. Gevorkyan onderschept slim de pass. Gevorkyan speelt de bal door. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Teymuryan onderschept slim de pass. Shageldyan rent richting de bal. Sukiasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan onderschept slim de pass. Shageldyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Iskyan geeft de bal voor. Daar is Gevorkyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gevorkyan speelt de bal door. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hamboyan met een sublieme pass. Keledjyan heeft problemen om de bal te vangen. Keledjyan geeft een lange en hoge pass. Gevorkyan kopt de bal weg. Hamboyan geeft een lange en hoge pass. Martirosyan bokst de bal weg.

77e minuut.
Daar is Iskyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iskyan draait met de bal, schiet en ... Sukiasyan heeft problemen om de bal te vangen. Iskyan verovert de bal door een tackle van achteren. Iskyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Melikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melikyan passt de bal met de wreef. Meschyan is nu in balbezit. Meschyan haalt uit met een fantastische trap. Darbinyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kjljhkjc - hakob 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kjljhkjc 41%, hakob 59%.
kjljhkjc - hakob 0:2