Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mxchyan kapan gandzasar
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Amatuni verovert de bal door een tackle van achteren. Misakyan rent richting de bal. Amatuni verovert de bal door een tackle van achteren. Amatuni haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kakussyan de bal onder controle te krijgen. Charikyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Avagyan heeft problemen om de bal te vangen. Avagyan speelt de bal door. Kakussyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arshakyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Minasyan rent richting de bal. Sanasaryan onderschept slim de pass. Sanasaryan passt de bal zonder na te denken. Movsesyan is nu in balbezit. Movsesyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Misakyan onderschept slim de pass. Misakyan met een sublieme pass. Roubenyan rent richting de bal. Movsesyan onderschept slim de pass. Movsesyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Avagyan met een sublieme pass. Misakyan rent richting de bal. Arshakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Amatuni is nu in balbezit. Amatuni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mxchyan - kapan gandzasar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mxchyan 55%, kapan gandzasar 45%.
Mxchyan - kapan gandzasar 0:1

76e minuut.
Roubenyan onderschept slim de pass. Roubenyan met een sublieme pass. Avagyan geeft een hoge lob. Amatuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatuni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Roubenyan probeert naar een medespeler te passen. Galstyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beglaryan. Galstyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kirakosyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abrahamyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kakussyan geeft een lange en hoge pass. Kakussyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillippyan begaat een overtreding. Fillippyan krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Arshakyan is nu in balbezit. Amatuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshakyan is nu in balbezit. Amatuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatuni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Charikyan trapt de bal weg van het doel. Sanasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanasaryan probeert naar een medespeler te passen. Amatuni rent richting de bal. Amatuni schiet op doel. Charikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mxchyan 58%, kapan gandzasar 42%.
Mxchyan - kapan gandzasar 0:1