Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Yerevan vahag
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Philiposyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovsepyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan maakt een afschuwelijke overtreding. Hovsepyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

8e minuut.
Orbelyan is nu in balbezit. Orbelyan geeft een lange en hoge pass. Tamazyan is nu in balbezit. Tamazyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yerevan - vahag 1:0

10e minuut.
Orbelyan speelt de bal door. Malatyan speelt de bal door. Tamazyan is nu in balbezit. Tamazyan draait met de bal, schiet en ... Bareghamyan kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gilanyan speelt de bal door. Tamazyan is nu in balbezit. Tamazyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Orbelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan speelt de bal door. Tamazyan is nu in balbezit. Tamazyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Hovsepyan de bal. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan passt de bal met de wreef. Tamazyan rent richting de bal. Tamazyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Malatyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan met een sublieme pass. Bareghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareghamyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yerevan - vahag 2:0

38e minuut.
Daar is Yedigaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malatyan verovert de bal door een tackle van achteren. Malatyan passt de bal met de wreef. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yerevan - vahag 3:0

45e minuut.
Inworp. Bareghamyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap. Malatyan kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yerevan 32%, vahag 68%.
FC Yerevan - vahag 3:0

47e minuut.
Erzrumyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Martirosyan de bal. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan draait met de bal, schiet en ... Ambartsumyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yerevan - vahag 4:0

64e minuut.
Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan speelt de bal door. Tamazyan is nu in balbezit. Tamazyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Malatyan met de inworp. Gilanyan heeft problemen om de bal te vangen. Tabanyan is nu in balbezit. Gilanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gilanyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Orbelyan geeft een hoge lob. Malatyan is nu in balbezit. Malatyan met een sublieme pass. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yerevan 39%, vahag 61%.
FC Yerevan - vahag 4:0