Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vahag FC Yerevan
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Philiposyan probeert naar een medespeler te passen. Orbelyan is nu in balbezit. Hovsepyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hovsepyan schiet op doel. Kocharyan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
vahag - FC Yerevan 1:0

6e minuut.
Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovsepyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hovsepyan probeert naar een medespeler te passen. Isahakyan rent richting de bal. Isahakyan draait met de bal, schiet en ... Manoyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Malatyan heeft problemen om de bal te vangen. Malatyan passt de bal zonder na te denken. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vahag - FC Yerevan 1:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malatyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gilanyan geeft een lange en hoge pass. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Yedigaryan is nu in balbezit. Yedigaryan geeft de bal voor. Khchoyan kopt de bal weg. Isahakyan is nu in balbezit. Isahakyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vahag - FC Yerevan 2:1

38e minuut.
Tamazyan rent richting de bal. Tamazyan met een sublieme pass. Martirosyan is nu in balbezit. Gilanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vahag 51%, FC Yerevan 49%.
vahag - FC Yerevan 2:1

69e minuut.
Daar is Hovsepyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkoyan rent richting de bal. Hovsepyan onderschept slim de pass. Hovsepyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kocharyan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Isahakyan geeft een lange en hoge pass. Orbelyan rent richting de bal. Orbelyan passt de bal in één keer door. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Shageldyan speelt de bal door. Isahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Isahakyan speelt de bal door. Daar is Khchoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khchoyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Yedigaryan kopt de bal weg. Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan geeft de bal voor. Tamazyan rent richting de bal. Tamazyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakunts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shageldyan onderschept slim de pass. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vahag 53%, FC Yerevan 47%.
vahag - FC Yerevan 2:1