Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bagrevan 14587
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Shageldyan kopt de bal weg. Dourgaryan geeft een hoge lob. Daar is Smbatyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mheryan rent richting de bal. Mheryan met een sublieme pass. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan haalt uit met een fantastische trap. Mousheghyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Dourgaryan probeert naar een medespeler te passen. Melkonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkonyan met een sublieme pass. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan passt de bal in één keer door. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan draait met de bal, schiet en ... Nikosyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bagrevan - 14587 0:1

40e minuut.
Minasyan met een sublieme pass. Mheryan is nu in balbezit. Khachikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagrevan 52%, 14587 48%.
bagrevan - 14587 0:1

50e minuut.
Mheryan is nu in balbezit. Melkonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Melkonyan probeert naar een medespeler te passen. Minasyan rent richting de bal. Minasyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Avetyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hovivyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Shahgeldyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shahgeldyan geeft de bal voor. Shahumyan kopt de bal weg. Mheryan rent richting de bal. Mheryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mousheghyan met een harde bal richting middenveld. Shageldyan kopt de bal weg. Iskyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mheryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sargsyan passt de bal zonder na te denken. Smbatyan rent richting de bal. Smbatyan speelt de bal door. Minasyan is nu in balbezit. Minasyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bagrevan - 14587 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagrevan 61%, 14587 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bagrevan - 14587 1:1