Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mxchyan kjljhkjc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Inworp. Markarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamboyan geeft een lange en hoge pass. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Charikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mxchyan - kjljhkjc 0:1

11e minuut.
Hamboyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillippyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamboyan. Hamboyan krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Gevorkyan kopt de bal weg. Fillippyan is nu in balbezit. Sanamyan begaat een overtreding. Sanamyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mxchyan 51%, kjljhkjc 49%.
Mxchyan - kjljhkjc 0:1

70e minuut.
Sanamyan springt en kopt de bal. Kakussyan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sanasaryan de bal onder controle te krijgen. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan schiet op doel. Charikyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Charikyan met een sublieme pass. Saroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saroyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mxchyan - kjljhkjc 1:1

86e minuut.
Markarov geeft de bal voor. Hamboyan rent richting de bal. Met opzet legt Fillippyan zijn tegenspeler op de grond. Fillippyan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mxchyan 52%, kjljhkjc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mxchyan - kjljhkjc 1:1