Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kapan gandzasar hakob
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Patrikyan geeft een hoge lob. Keledjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keledjyan geeft een lange en hoge pass. Arshakyan rent richting de bal. Arshakyan haalt uit met een fantastische trap. Martirosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Daar is Avagyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melikyan passt de bal met de wreef. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kapan gandzasar 37%, hakob 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kapan gandzasar - hakob 0:0

49e minuut.
Hunanyan met de inworp. Melikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melikyan met een sublieme pass. Meschyan rent richting de bal. Meschyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chorekyan met een snelle inworp. Amatuni heeft problemen om de bal te vangen. Kakussyan is nu in balbezit. Kakussyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sukiasyan probeert de bal met de borst te controleren. Amatuni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sukiasyan. Amatuni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kakussyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sukiasyan geeft de bal voor. Meschyan kan de bal niet met de borst controleren. Shahumyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shahumyan krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Abrahamyan trapt de bal weg. Amatuni kopt de bal weg. Poghosyan probeert de bal aan de voet te houden. Arshakyan rent richting de bal. Arshakyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kapan gandzasar 45%, hakob 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kapan gandzasar - hakob 0:0