Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Yerevan 14587
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Hovivyan rent richting de bal. Bakunts onderschept slim de pass. Bakunts geeft de bal voor. Tamazyan is nu in balbezit. Tamazyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Shageldyan met een sublieme pass. Zatikyan is nu in balbezit. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatikyan onderschept slim de pass. Zatikyan draait met de bal, schiet en ... Manoyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Malatyan geeft de bal voor. Bakunts rent richting de bal. Onoyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bakunts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erzrumyan met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Iskyan kopt de bal weg. Melkonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkonyan passt de bal in één keer door. Zatikyan rent richting de bal. Zatikyan schiet op doel. Manoyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yerevan - 14587 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yerevan 57%, 14587 43%.
FC Yerevan - 14587 0:1

52e minuut.
Mkoyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manoyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan geeft de bal voor. Manoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Orbelyan met een sublieme pass. Gilanyan is nu in balbezit. Pachajyan rent richting de bal. Gilanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Erzrumyan probeert naar een medespeler te passen. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan onderschept slim de pass. Tamazyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Yerevan - 14587 1:1

72e minuut.
Iskanyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malatyan met de inworp. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hovivyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shageldyan rent richting de bal. Orbelyan speelt de bal door. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Pachajyan geeft de bal voor. Manoyan rent richting de bal. Manoyan passt de bal zonder na te denken. Zatikyan rent richting de bal. Zatikyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Melkonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkonyan geeft de bal voor. Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakunts verovert de bal door een tackle van achteren. Bakunts met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yerevan 51%, 14587 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Yerevan - 14587 1:1