Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vahag bagrevan
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Minasyan rent richting de bal. Mheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mheryan passt de bal in één keer door. Minasyan is nu in balbezit. Minasyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vahanyan probeert naar een medespeler te passen. Yedigaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mheryan maakt een afschuwelijke overtreding. Mheryan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Yedigaryan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yedigaryan met een snel genomen vrije trap. Isahakyan controleert de bal met de borst. Hovsepyan rent richting de bal. Hovsepyan draait met de bal, schiet en ... Paal! Nikosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Smbatyan geeft een lange en hoge pass. Shahgeldyan probeert naar een medespeler te passen. Tabanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vahag - bagrevan 0:1

44e minuut.
Daar is Vahanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahanyan met een sublieme pass. Nazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Minasyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vahag 56%, bagrevan 44%.
vahag - bagrevan 0:1

51e minuut.
Tabanyan heeft problemen om de bal te vangen. Tabanyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Dourgaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hovsepyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovsepyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Philiposyan geeft een hoge lob. Vahanyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hovsepyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovsepyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vahag - bagrevan 1:1

64e minuut.
Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan passt de bal zonder na te denken. Tabanyan rent richting de bal. Minasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Minasyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hovsepyan rent richting de bal. Hovsepyan met een sublieme pass. Isahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Isahakyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mkoyan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Shahgeldyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabanyan probeert de bal met de borst te controleren. Minasyan is nu in balbezit. Minasyan haalt uit met een fantastische trap. Ambartsumyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Yedigaryan passt de bal zonder na te denken. Philiposyan is nu in balbezit. Philiposyan probeert naar een medespeler te passen. Hovsepyan is nu in balbezit. Hovsepyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vahag - bagrevan 2:1

90e minuut.
Mkoyan geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Philiposyan zal de hoekschop nemen. Tabanyan is nu in balbezit. Tabanyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
vahag - bagrevan 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vahag 58%, bagrevan 42%.
vahag - bagrevan 3:1