Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bagrevan vahag
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Inworp. Khchoyan met de inworp. Hovsepyan met een sublieme pass. Isahakyan is nu in balbezit. Isahakyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ambartsumyan trapt de bal weg. Eskandaryan is nu in balbezit. Mheryan is nu in balbezit. Mheryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Isahakyan geeft een hoge lob. Avetyan heeft problemen om de bal te vangen. Isahakyan is nu in balbezit. Hovsepyan is nu in balbezit. Hovsepyan haalt uit met een fantastische trap. Nikosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Rostamyan geeft een lange en hoge pass. Shahgeldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahgeldyan passt de bal zonder na te denken. Mheryan rent richting de bal. Mheryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mheryan speelt de bal door. Klungelig pakt Nazaryan de bal. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan schiet op doel. Ambartsumyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bagrevan - vahag 1:0

40e minuut.
Shahgeldyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Shahumyan de bal. Tabanyan is nu in balbezit. Minasyan is nu in balbezit. Minasyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagrevan 43%, vahag 57%.
bagrevan - vahag 1:0

49e minuut.
Ambartsumyan speelt de bal door. Philiposyan kan de bal niet met de borst controleren. Philiposyan probeert naar een medespeler te passen. Isahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Isahakyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Yedigaryan rent richting de bal. Yedigaryan geeft een lange en hoge pass. Isahakyan kopt de bal weg. Khchoyan is nu in balbezit. Khchoyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagrevan 42%, vahag 58%.
bagrevan - vahag 1:0