Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kjljhkjc kapan gandzasar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Ghazaryan geeft de bal voor. Gevorkyan rent richting de bal. Hamboyan speelt de bal door. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hamboyan probeert naar een medespeler te passen. Roubenyan is nu in balbezit. Roubenyan probeert naar een medespeler te passen. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Amatuni probeert de bal met de borst te controleren. Darbinyan is nu in balbezit. Amatuni verovert de bal door een tackle van achteren. Amatuni draait met de bal, schiet en ... Darbinyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kjljhkjc - kapan gandzasar 0:1

39e minuut.
Amatuni heeft problemen om de bal te vangen. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan probeert de bal met de borst te controleren. Shageldyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kjljhkjc - kapan gandzasar 1:1

40e minuut.
Patrikyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Avagyan de bal. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kjljhkjc - kapan gandzasar 2:1

44e minuut.
Gevorkyan is nu in balbezit. Gevorkyan geeft een hoge lob. Roubenyan heeft problemen om de bal te vangen. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. Abrahamyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kjljhkjc 51%, kapan gandzasar 49%.
kjljhkjc - kapan gandzasar 2:1

50e minuut.
Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan onderschept slim de pass. Sanamyan schiet op doel. Shahumyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kjljhkjc - kapan gandzasar 3:1

61e minuut.
Shahumyan geeft de bal voor. Inworp. Hamboyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Shageldyan de bal. Shageldyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Markarov met een snelle inworp. Hamboyan is nu in balbezit. Hamboyan geeft de bal voor. Iskyan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kjljhkjc 56%, kapan gandzasar 44%.
kjljhkjc - kapan gandzasar 3:1