Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kjljhkjc vahag
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Yedigaryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Markarov. Markarov krijgt een gele kaart. Khchoyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tabanyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Tamanyan de bal. Isahakyan is nu in balbezit. Isahakyan schiet op doel. Darbinyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Teymuryan onderschept slim de pass. Teymuryan geeft de bal voor. Tabanyan heeft problemen om de bal te vangen. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Shageldyan probeert de bal aan de voet te houden. Gevorkyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorkyan passt de bal in één keer door. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gevorkyan met een sublieme pass. Markarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovsepyan begaat een overtreding. Hovsepyan krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Gevorkyan rent richting de bal. Hovsepyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hovsepyan speelt de bal door. Isahakyan is nu in balbezit. Isahakyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gevorkyan rent richting de bal. Hovsepyan onderschept slim de pass. Hovsepyan passt de bal zonder na te denken. Isahakyan is nu in balbezit. Isahakyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kjljhkjc - vahag 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kjljhkjc 50%, vahag 50%.
kjljhkjc - vahag 0:1

68e minuut.
Tabanyan geeft de bal voor. Hovsepyan rent richting de bal. Hovsepyan passt de bal zonder na te denken. Isahakyan is nu in balbezit. Isahakyan haalt uit met een fantastische trap. Darbinyan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Darbinyan speelt de bal door. Shageldyan met een sublieme pass. Hovsepyan is nu in balbezit. Hovsepyan schiet op doel. Darbinyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kjljhkjc - vahag 0:2

71e minuut.
Nazaryan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamboyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shageldyan is nu in balbezit. Shageldyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Philiposyan probeert naar een medespeler te passen. Isahakyan is nu in balbezit. Darbinyan rent richting de bal. Isahakyan onderschept slim de pass. Isahakyan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kjljhkjc - vahag 0:3

86e minuut.
Tabanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorkyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gevorkyan probeert naar een medespeler te passen. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tabanyan is nu in balbezit. Gevorkyan onderschept slim de pass. Gevorkyan probeert naar een medespeler te passen. Hamboyan is nu in balbezit. Hamboyan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kjljhkjc 48%, vahag 52%.
kjljhkjc - vahag 0:3