Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hakob 14587
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


11e minuut.
Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukiasyan rent richting de bal. Shageldyan onderschept slim de pass. Shageldyan draait met de bal, schiet en ... Keledjyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hovivyan rent richting de bal. Hovivyan geeft een lange en hoge pass. Keledjyan controleert de bal met de borst. Khachikyan rent richting de bal. Khachikyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khachikyan rent richting de bal. Khachikyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hakob - 14587 0:1

25e minuut.
Melikyan met een sublieme pass. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukiasyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sukiasyan krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Iskyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melikyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Melikyan kan niet meer verder spelen. Yanikyan komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Poghosyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Meschyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanikyan is nu in balbezit. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sukiasyan kopt de bal weg. Yanikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskanyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yanikyan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Panosyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Keledjyan geeft een hoge lob. Pachajyan kopt de bal weg. Keledjyan heeft problemen om de bal te vangen. Khachikyan rent richting de bal. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hakob 61%, 14587 39%.
hakob - 14587 0:1

68e minuut.
Daar is Melkonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iskyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskyan geeft de bal voor. Khachikyan rent richting de bal. Khachikyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hakob - 14587 0:2

79e minuut.
Yanikyan is nu in balbezit. Darbinyan onderschept slim de pass. Darbinyan passt de bal in één keer door. Khachikyan rent richting de bal. Khachikyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hakob - 14587 0:3

90e minuut.
Melkonyan passt de bal met de wreef. Poghosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poghosyan passt de bal in één keer door. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hakob - 14587 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hakob 49%, 14587 51%.
hakob - 14587 0:4