Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
14587 hakob
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Khachikyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Sukiasyan de bal. Sukiasyan passt de bal in één keer door. Meschyan is nu in balbezit. Meschyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Onoyan met een snelle inworp. Iskyan rent richting de bal. Panosyan maakt een afschuwelijke overtreding. Panosyan krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Martirosyan met een sublieme pass. Melikyan kopt de bal weg. Onoyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meschyan rent richting de bal. Meschyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hunanyan speelt de bal door. Iskanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan onderschept slim de pass. Meschyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
14587 - hakob 0:1

25e minuut.
Shageldyan geeft een lange en hoge pass. Khachikyan rent richting de bal. Movsesyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khachikyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shageldyan neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
14587 - hakob 1:1

31e minuut.
Iskyan onderschept slim de pass. Panosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Panosyan speelt de bal door. Meschyan rent richting de bal. Meschyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Shageldyan passt de bal met de wreef. Panosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Panosyan passt de bal met de wreef. Melikyan is nu in balbezit. Melikyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 14587 51%, hakob 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
14587 - hakob 1:1

51e minuut.
Iskyan is nu in balbezit. Iskyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Movsesyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Iskyan passt de bal zonder na te denken. Onoyan rent richting de bal. Hovivyan met een sublieme pass. Khachikyan rent richting de bal. Khachikyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pachajyan is nu in balbezit. Melkonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkonyan probeert naar een medespeler te passen. Khachikyan rent richting de bal. Khachikyan draait met de bal, schiet en ... Martirosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Poghosyan kopt de bal weg. Khachikyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Movsesyan. Khachikyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Khachikyan kan niet meer verder spelen. Zatikyan komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Panosyan passt de bal in één keer door. Sukiasyan rent richting de bal. Sukiasyan met een sublieme pass. Meschyan is nu in balbezit. Meschyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 14587 39%, hakob 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
14587 - hakob 1:1