Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
14587 kjljhkjc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Manoyan onderschept slim de pass. Dabaghyan is nu in balbezit. Dabaghyan passt de bal zonder na te denken. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
14587 - kjljhkjc 1:0

14e minuut.
Iskanyan geeft de bal voor. Iskyan rent richting de bal. Onoyan onderschept slim de pass. Onoyan geeft de bal voor. Khachikyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Darbinyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Gevorkyan met een snelle inworp. Hamboyan controleert de bal met de borst. Hamboyan passt de bal zonder na te denken. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
14587 - kjljhkjc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 14587 51%, kjljhkjc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
14587 - kjljhkjc 1:1

65e minuut.
Hamboyan met een sublieme pass. Iskyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanamyan krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Melkonyan speelt de bal door. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan probeert naar een medespeler te passen. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Iskanyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iskyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 14587 56%, kjljhkjc 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
14587 - kjljhkjc 1:1