Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vahag hakob
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Keledjyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panosyan speelt de bal door. Melikyan rent richting de bal. Meschyan rent richting de bal. Meschyan schiet op doel. Ambartsumyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Klungelig pakt Keledjyan de bal. Keledjyan probeert naar een medespeler te passen. Isahakyan is nu in balbezit. Hovsepyan rent richting de bal. Hovsepyan schiet op doel. Martirosyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Isahakyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keledjyan met een snelle inworp. Melikyan is nu in balbezit. Melikyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Panosyan rent richting de bal. Panosyan passt de bal in één keer door. Daar is Tabanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meschyan rent richting de bal. Meschyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Isahakyan draait met de bal, schiet en ... Keledjyan onderschept slim de pass. Armenakyan rent richting de bal. Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khchoyan geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Keledjyan geeft een lange en hoge pass. Melikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melikyan passt de bal in één keer door. Meschyan is nu in balbezit. Meschyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Martirosyan is nu in balbezit. Melikyan is nu in balbezit. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan onderschept slim de pass. Meschyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vahag - hakob 0:1

40e minuut.
Hovsepyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukiasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sukiasyan speelt de bal door. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan draait met de bal, schiet en ... Ambartsumyan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vahag 53%, hakob 47%.
vahag - hakob 0:1

62e minuut.
Meschyan is nu in balbezit. Martirosyan rent richting de bal. Meschyan verovert de bal door een tackle van achteren. Meschyan haalt uit met een fantastische trap. Ambartsumyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vahag - hakob 0:2

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Nazaryan de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Keledjyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Meschyan is nu in balbezit. Meschyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Khchoyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Isahakyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukiasyan onderschept slim de pass. Hovsepyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hovsepyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
vahag - hakob 1:2

80e minuut.
Doeltrap. Nazaryan trapt de bal weg. Sukiasyan kopt de bal weg. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
vahag - hakob 1:3

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yedigaryan met een snelle inworp. Tabanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukiasyan onderschept slim de pass. Sukiasyan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meschyan rent richting de bal. Meschyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vahag - hakob 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vahag 42%, hakob 58%.
vahag - hakob 1:4