Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kjljhkjc FC Yerevan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Orbelyan passt de bal in één keer door. Iskyan rent richting de bal. Iskyan passt de bal met de wreef. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Orbelyan passt de bal met de wreef. Teymuryan rent richting de bal. Orbelyan begaat een overtreding. Orbelyan krijgt een gele kaart. Teymuryan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Teymuryan kan niet meer verder spelen. Hakobyan komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Malatyan is nu in balbezit. Ghazaryan onderschept slim de pass. Ghazaryan geeft de bal voor. Gevorkyan kopt de bal weg. Hamboyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Malatyan met een snelle inworp. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan geeft een hoge lob. Darbinyan onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bakunts neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hakobyan onderschept slim de pass. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Gevorkyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gilanyan passt de bal met de wreef. Tamazyan rent richting de bal. Tamazyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kjljhkjc - FC Yerevan 0:1

34e minuut.
Bakunts is nu in balbezit. Markarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakunts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakunts krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kjljhkjc 47%, FC Yerevan 53%.
kjljhkjc - FC Yerevan 0:1

47e minuut.
Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan speelt de bal door. Haroyan heeft problemen om de bal te vangen. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Philiposyan is nu in balbezit. Hamboyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamboyan probeert naar een medespeler te passen. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gilanyan probeert naar een medespeler te passen. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan passt de bal zonder na te denken. Bakunts is nu in balbezit. Bakunts geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Hakobyan probeert naar een medespeler te passen. Shageldyan heeft problemen om de bal te vangen. Shageldyan speelt de bal door. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kjljhkjc - FC Yerevan 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kjljhkjc 47%, FC Yerevan 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kjljhkjc - FC Yerevan 1:1