Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bagrevan hakob
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Melikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahanyan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melikyan. Melikyan krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Shahumyan met een sublieme pass. Mheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mheryan passt de bal zonder na te denken. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan draait met de bal, schiet en ... Martirosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Daar is Poghosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mheryan rent richting de bal. Mheryan haalt uit met een fantastische trap. Shahgeldyan is nu in balbezit. Shahgeldyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Shahumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poghosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Poghosyan geeft een lange en hoge pass. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Sukiasyan kopt de bal weg. Vahanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahanyan geeft een hoge lob. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Armenakyan heeft problemen om de bal te vangen. Mheryan is nu in balbezit. Armenakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mheryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mheryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagrevan 41%, hakob 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bagrevan - hakob 0:0

67e minuut.
Shahgeldyan passt de bal zonder na te denken. Minasyan is nu in balbezit. Keledjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan onderschept slim de pass. Minasyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mheryan passt de bal in één keer door. Daar is Smbatyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smbatyan met een sublieme pass. Shahgeldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahgeldyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Avetyan geeft een hoge lob. Armenakyan is nu in balbezit. Armenakyan passt de bal met de wreef. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bagrevan - hakob 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagrevan 46%, hakob 54%.
bagrevan - hakob 0:1