Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vahag Mxchyan
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Tabanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Misakyan is nu in balbezit. Tabanyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tabanyan krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Nazaryan rent richting de bal. Khchoyan is nu in balbezit. Nazaryan begaat een overtreding. Khchoyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tabanyan wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Misakyan met een sublieme pass. Isahakyan is nu in balbezit. Kirakosyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kirakosyan krijgt een gele kaart. Isahakyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Isahakyan kan niet meer verder spelen. Markarov komt het veld opgelopen. Shageldyan komt bij de bal en schiet. Charikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Nazaryan geeft een hoge lob. Frunzyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tabanyan begaat een overtreding. Tabanyan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

19e minuut.
Hovsepyan onderschept slim de pass. Hovsepyan met een sublieme pass. Kakussyan rent richting de bal. Markarov verovert de bal door een tackle van achteren. Markarov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Movsesyan rent richting de bal. Martirosyan rent richting de bal. Movsesyan onderschept slim de pass. Movsesyan haalt uit met een fantastische trap. Ambartsumyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vahag - Mxchyan 0:1

30e minuut.
Kakussyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Misakyan is nu in balbezit. Hovsepyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hovsepyan schiet op doel. Charikyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vahag - Mxchyan 1:1

35e minuut.
Frunzyan passt de bal in één keer door. Yedigaryan is nu in balbezit. Movsesyan begaat een overtreding. Movsesyan krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Isahakyan rent richting de bal. Sanasaryan is nu in balbezit. Sanasaryan passt de bal zonder na te denken. Movsesyan rent richting de bal. Movsesyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vahag 41%, Mxchyan 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vahag - Mxchyan 1:1

55e minuut.
Khchoyan geeft een lange en hoge pass. Kakussyan kopt de bal weg. Nazaryan probeert naar een medespeler te passen. Movsesyan is nu in balbezit. Movsesyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vahag 47%, Mxchyan 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vahag - Mxchyan 1:1