Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kapan gandzasar 14587
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Roubenyan geeft een hoge lob. Iskyan speelt de bal door. Manoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Melkonyan met een snelle inworp. Manoyan rent richting de bal. Kupelyan begaat een overtreding. Manoyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Manoyan kan niet meer verder spelen. Shirinyan komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Pachajyan heeft problemen om de bal te vangen. Pachajyan passt de bal zonder na te denken. Khachikyan rent richting de bal. Khachikyan schiet op doel. Shahumyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Amatuni is nu in balbezit. Arshakyan is nu in balbezit. Amatuni is nu in balbezit. Arshakyan rent richting de bal. Arshakyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Avagyan probeert naar een medespeler te passen. Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan speelt de bal door. Arshakyan is nu in balbezit. Arshakyan draait met de bal, schiet en ... Paal! Mousheghyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Roubenyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hovivyan met de inworp. Klungelig pakt Shageldyan de bal. Shageldyan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kapan gandzasar 62%, 14587 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kapan gandzasar - 14587 0:0

51e minuut.
Shageldyan met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chorekyan met een snelle inworp. Klungelig pakt Amatuni de bal. Amatuni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Roubenyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melkonyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shirinyan is nu in balbezit. Shirinyan geeft een hoge lob. Abrahamyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kapan gandzasar 34%, 14587 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kapan gandzasar - 14587 0:0