Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hakob FC Yerevan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bakunts met een sublieme pass. Kocharyan met een sublieme pass. Tamazyan is nu in balbezit. Tamazyan heeft problemen om de bal te vangen. Tamazyan haalt uit met een fantastische trap. Martirosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Movsesyan geeft een hoge lob. Keledjyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orbelyan. Orbelyan krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Gilanyan speelt de bal door. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan met een sublieme pass. Tamazyan rent richting de bal. Tamazyan schiet op doel. Martirosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Mkoyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Erzrumyan de bal. Meschyan is nu in balbezit. Melikyan is nu in balbezit. Melikyan draait met de bal, schiet en ... Manoyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
hakob - FC Yerevan 1:0

18e minuut.
Sukiasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan onderschept slim de pass. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan schiet op doel. Martirosyan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Kocharyan onderschept slim de pass. Kocharyan geeft de bal voor. Keledjyan heeft problemen om de bal te vangen. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hakob 57%, FC Yerevan 43%.
hakob - FC Yerevan 1:0

74e minuut.
Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan speelt de bal door. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ... Martirosyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hakob - FC Yerevan 1:1

81e minuut.
Erzrumyan geeft de bal voor. Tamazyan kopt de bal weg. Sukiasyan probeert naar een medespeler te passen. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hakob - FC Yerevan 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hakob 42%, FC Yerevan 58%.
hakob - FC Yerevan 1:2