Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
14587 Mxchyan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Iskyan probeert naar een medespeler te passen. Hovivyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovivyan passt de bal in één keer door. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Misakyan rent richting de bal. Melkonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Melkonyan probeert naar een medespeler te passen. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Khachikyan rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hovivyan zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Darbinyan verovert de bal door een tackle van achteren. Frunzyan is nu in balbezit. Frunzyan speelt de bal door. Movsesyan rent richting de bal. Movsesyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
14587 - Mxchyan 0:1

29e minuut.
Daar is Kirakosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iskyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanasaryan. Sanasaryan krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Sanasaryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iskyan rent richting de bal. Iskyan passt de bal zonder na te denken. Khachikyan rent richting de bal. Khachikyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Telunts passt de bal in één keer door. Kirakosyan is nu in balbezit. Kirakosyan geeft een hoge lob. Telunts rent richting de bal. Telunts geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 14587 48%, Mxchyan 52%.
14587 - Mxchyan 0:1

59e minuut.
Onoyan is nu in balbezit. Iskyan is nu in balbezit. Iskyan probeert naar een medespeler te passen. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan schiet op doel. Charikyan bokst de bal weg. Klungelig pakt Ilouyan de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kirakosyan geeft de bal voor. Darbinyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Onoyan is nu in balbezit. Movsesyan verovert de bal door een tackle van achteren. Movsesyan haalt uit met een fantastische trap. Mousheghyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 14587 54%, Mxchyan 46%.
14587 - Mxchyan 0:1