Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vahag kapan gandzasar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Shahumyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Philiposyan met een snelle inworp. Hovsepyan is nu in balbezit. Hovsepyan geeft een hoge lob. Abrahamyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Arshakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatuni rent richting de bal. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatuni onderschept slim de pass. Amatuni draait met de bal, schiet en ... Ambartsumyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
vahag - kapan gandzasar 0:1

21e minuut.
Patrikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hovsepyan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kakussyan. Kakussyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vahag 50%, kapan gandzasar 50%.
vahag - kapan gandzasar 0:1

59e minuut.
Avagyan onderschept slim de pass. Avagyan geeft de bal voor. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorekyan onderschept slim de pass. Chorekyan draait met de bal, schiet en ... Ambartsumyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan speelt de bal door. Martirosyan rent richting de bal. Arshakyan onderschept slim de pass. Arshakyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Khchoyan met een snelle inworp. Hovsepyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovsepyan speelt de bal door. Isahakyan rent richting de bal. Isahakyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vahag - kapan gandzasar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vahag 45%, kapan gandzasar 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vahag - kapan gandzasar 1:1