Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kapan gandzasar vahag
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Shageldyan speelt de bal door. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Philiposyan begaat een overtreding. Patrikyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kakussyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ambartsumyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Yedigaryan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manaryan met een snelle inworp. Amatuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatuni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Martirosyan passt de bal met de wreef. Philiposyan heeft problemen om de bal te vangen. Philiposyan geeft een lange en hoge pass. Isahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Isahakyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kapan gandzasar - vahag 0:1

30e minuut.
Isahakyan is nu in balbezit. Patrikyan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hovsepyan. Patrikyan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Patrikyan kan niet meer verder spelen. Beglaryan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kapan gandzasar 44%, vahag 56%.
kapan gandzasar - vahag 0:1

51e minuut.
Kupelyan geeft de bal voor. Amatuni is nu in balbezit. Amatuni passt de bal zonder na te denken. Arshakyan rent richting de bal. Arshakyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tabanyan passt de bal zonder na te denken. Kupelyan is nu in balbezit. Kupelyan geeft een lange en hoge pass. Arshakyan is nu in balbezit. Arshakyan draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Khchoyan onderschept slim de pass. Khchoyan passt de bal zonder na te denken. Hovsepyan speelt de bal door. Isahakyan rent richting de bal. Isahakyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Yedigaryan is nu in balbezit. Arshakyan onderschept slim de pass. Tabanyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tabanyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kapan gandzasar 51%, vahag 49%.
kapan gandzasar - vahag 0:1