Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Njdeh FC Kaiserslautern
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


21e minuut.
Pachajyan geeft een hoge lob. Nigoghosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovmassyan rent richting de bal. Nigoghosyan onderschept slim de pass. Nigoghosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Njdeh - FC Kaiserslautern 1:0

30e minuut.
Panosyan geeft de bal voor. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts rent richting de bal. Pandunts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Kaputikyan met een snelle inworp. Tamazyan speelt de bal door. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Njdeh 34%, FC Kaiserslautern 66%.
Njdeh - FC Kaiserslautern 1:0

48e minuut.
Areyan met een sublieme pass. Mousheghyan is nu in balbezit. Mousheghyan geeft een lange en hoge pass. Nigoghosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigoghosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Njdeh - FC Kaiserslautern 2:0

51e minuut.
Kaputikyan rent richting de bal. Pachajyan onderschept slim de pass. Pachajyan probeert naar een medespeler te passen. Nigoghosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigoghosyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kaputikyan speelt de bal door. Kalenyan is nu in balbezit. Kalenyan passt de bal in één keer door. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts draait met de bal, schiet en ... Avetikyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tovmassyan de bal. Grigoryan is nu in balbezit. Grigoryan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pachajyan is nu in balbezit. Pachajyan passt de bal zonder na te denken. Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigoghosyan onderschept slim de pass. Nigoghosyan draait met de bal, schiet en ... Nalbandyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Darbinyan kopt de bal weg. Grigoryan met een sublieme pass. Tamazyan rent richting de bal. Nigoghosyan is nu in balbezit. Nigoghosyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nalbandyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Njdeh 42%, FC Kaiserslautern 58%.
Njdeh - FC Kaiserslautern 2:0