Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LiverpoolKaren FC Kaiserslautern
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Pandunts geeft een hoge lob. Yesayan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panosyan. Panosyan krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Kaputikyan onderschept slim de pass. Kaputikyan geeft een hoge lob. Toroyan controleert de bal met de borst. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts draait met de bal, schiet en ... Yuspashyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Panosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolKaren - FC Kaiserslautern 0:1

12e minuut.
Toroyan kopt de bal weg. Kalenyan is nu in balbezit. Kalenyan passt de bal in één keer door. Pandunts is nu in balbezit. Pandunts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Yuspashyan speelt de bal door. Karamyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tovmassyan. Tovmassyan krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Stepanyan onderschept slim de pass. Stepanyan passt de bal in één keer door. Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan schiet op doel. Khachikyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kocharyan neemt de hoekschop. Klungelig pakt Tamazyan de bal. Stepanyan rent richting de bal. Stepanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tovmassyan passt de bal in één keer door. Panosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Panosyan geeft een hoge lob. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolKaren - FC Kaiserslautern 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolKaren 60%, FC Kaiserslautern 40%.
LiverpoolKaren - FC Kaiserslautern 0:2

49e minuut.
Tovmassyan is nu in balbezit. Karamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Karamyan met een sublieme pass. Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Yesayan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Avetyan met de inworp. Panosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Panosyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Panosyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Keshishyan de bal. Mirumyan rent richting de bal. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts schiet op doel. Yuspashyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Simonyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan schiet op doel. Yuspashyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Tovmassyan probeert naar een medespeler te passen. Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan schiet op doel. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Noubaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Noubaryan probeert naar een medespeler te passen. Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Mirumyan geeft een lange en hoge pass. Kalenyan rent richting de bal. Kalenyan passt de bal in één keer door. Pandunts rent richting de bal. Pandunts haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolKaren - FC Kaiserslautern 0:3

84e minuut.
Kaputikyan kopt de bal weg. Tamazyan rent richting de bal. Stepanyan begaat een overtreding. Stepanyan krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Noubaryan speelt de bal door. Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tunboyacyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolKaren - FC Kaiserslautern 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolKaren 54%, FC Kaiserslautern 46%.
LiverpoolKaren - FC Kaiserslautern 1:3