Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gandzak sargis
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Shirinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mheryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mheryan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tunboyacyan de bal. Tunboyacyan schiet op doel. Gevorkyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Mheryan rent richting de bal. Mheryan passt de bal zonder na te denken. Shirinyan heeft problemen om de bal te vangen. Mheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mheryan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ermoyan speelt de bal door. Tatulyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberyan geeft de bal voor. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mheryan kopt de bal weg. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan met een sublieme pass. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Manaryan de bal. Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Malkhasyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Varoujyan komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Berberyan passt de bal zonder na te denken. Khostikyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Margaryan geeft een hoge lob. Tunboyacyan probeert de bal aan de voet te houden. Tunboyacyan draait met de bal, schiet en ... Gevorkyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Azaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiryan speelt de bal door. Berberyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatikyan geeft een hoge lob. Gevorkyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kasilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasilyan speelt de bal door. Ermoyan rent richting de bal. Azaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaryan draait met de bal, schiet en ... Kirakosyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan geeft een hoge lob. Daar is Manaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap. Gevorkyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzak - sargis 1:0

42e minuut.
Berberyan is nu in balbezit. Berberyan speelt de bal door. Amiryan rent richting de bal. Ermoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzak 51%, sargis 49%.
Gandzak - sargis 1:0

48e minuut.
Azaryan is nu in balbezit. Amiryan verovert de bal door een tackle van achteren. Amiryan met een sublieme pass. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Varoujyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berberyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatikyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zatikyan krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Zatikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatikyan passt de bal met de wreef. Khostikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoujyan onderschept slim de pass. Varoujyan haalt uit met een fantastische trap. Gevorkyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzak - sargis 2:0

87e minuut.
Tumanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zatikyan is nu in balbezit. Zatikyan met een sublieme pass. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzak 41%, sargis 59%.
Gandzak - sargis 2:0