Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sargis Gandzak
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Ermoyan heeft problemen om de bal te vangen. Amiryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiryan geeft een hoge lob. Tunboyacyan rent richting de bal. Tunboyacyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan geeft de bal voor. Karamyan heeft problemen om de bal te vangen. Tunboyacyan rent richting de bal. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gilanyan geeft de bal voor. Amiryan is nu in balbezit. Amiryan passt de bal met de wreef. Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Amiryan probeert de bal met de borst te controleren. Azaryan is nu in balbezit. Amiryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amiryan krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaryan is nu in balbezit. Amiryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amiryan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Azaryan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khostikyan met een snel genomen vrije trap. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Aznavouryan verovert de bal door een tackle van achteren. Aznavouryan passt de bal met de wreef. Ghazarosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaryan onderschept slim de pass. Azaryan probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sargis 63%, Gandzak 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sargis - Gandzak 0:0

47e minuut.
Zatikyan is nu in balbezit. Zatikyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karamyan de bal. Malkhasyan onderschept slim de pass. Malkhasyan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sargis - Gandzak 0:1

66e minuut.
Ghazarosyan met een sublieme pass. Tunboyacyan is nu in balbezit. Berberyan onderschept slim de pass. Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ... Gevorkyan bokst de bal weg.

69e minuut.
Shirinyan geeft een lange en hoge pass. Zatikyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Manaryan de bal. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
sargis - Gandzak 0:2

70e minuut.
Mheryan is nu in balbezit. Mheryan passt de bal zonder na te denken. Daar is Berberyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Khostikyan rent richting de bal. Khostikyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Babayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Berberyan rent richting de bal. Zatikyan onderschept slim de pass. Zatikyan passt de bal zonder na te denken. Tunboyacyan rent richting de bal. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zatikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatikyan passt de bal zonder na te denken. Gilanyan geeft de bal voor. Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap. Gevorkyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sargis 56%, Gandzak 44%.
sargis - Gandzak 0:2