Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sargis mher
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Karamyan kan de bal niet met de borst controleren. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karamyan. Ermoyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amadyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Aznavouryan kopt de bal weg. Aprikyan is nu in balbezit. Aprikyan geeft de bal voor. Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan geeft een hoge lob. Paal! Varoujyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Amadyan is nu in balbezit. Berberyan onderschept slim de pass. Berberyan speelt de bal door. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sargis 57%, mher 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sargis - mher 0:0

51e minuut.
Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levyan probeert naar een medespeler te passen. Gevorgyan rent richting de bal. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Aprikyan passt de bal in één keer door. Balabekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balabekyan passt de bal zonder na te denken. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kasilyan kopt de bal weg. Ermoyan heeft problemen om de bal te vangen. Ermoyan passt de bal in één keer door. Aprikyan rent richting de bal. Aprikyan draait met de bal, schiet en ... Varoujyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Tsaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaturyan geeft de bal voor. Inworp. Kasilyan met de inworp. Aprikyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Berberyan heeft problemen om de bal te vangen. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan passt de bal zonder na te denken. Levyan is nu in balbezit. Levyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sargis - mher 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sargis 62%, mher 38%.
sargis - mher 0:1