Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
davidbaleneymar grik
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Mihranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan onderschept slim de pass. Amadyan passt de bal met de wreef. Suzmenyan heeft problemen om de bal te vangen. Suzmenyan geeft een hoge lob. Mansuryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
davidbaleneymar - grik 0:1

11e minuut.
Minassyan rent richting de bal. Sarkisov begaat een overtreding. Minassyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Sarkisov probeert naar een medespeler te passen. Amadyan komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: davidbaleneymar 62%, grik 38%.
davidbaleneymar - grik 0:1

48e minuut.
Mihranyan heeft problemen om de bal te vangen. Suzmenyan rent richting de bal. Mihranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzmenyan rent richting de bal. Suzmenyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Patrikyan is nu in balbezit. Noubaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Tamazyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Movsisyan rent richting de bal. Movsisyan geeft de bal voor. Noubaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Noubaryan draait met de bal, schiet en ... Tamazyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
davidbaleneymar - grik 1:1

77e minuut.
Meloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meloyan passt de bal zonder na te denken. Shahumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Tamazyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan schiet op doel. Markarov probeert de bal aan de voet te houden. Movsisyan is nu in balbezit. Movsisyan geeft een lange en hoge pass. Tamazyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Torossyan heeft problemen om de bal te vangen. Xostikyan rent richting de bal. Xostikyan passt de bal in één keer door. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: davidbaleneymar 64%, grik 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
davidbaleneymar - grik 1:1