Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mavr real madirid2
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Onoyan geeft de bal voor. Daar is Hayrikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nshanyan probeert naar een medespeler te passen. Bekyan rent richting de bal. Bekyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Onoyan rent richting de bal. Stepanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanyan met een sublieme pass. Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mavr - real madirid2 0:1

18e minuut.
Zanazanyan passt de bal met de wreef. Vahanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahanyan speelt de bal door. Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekyan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Davtyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Bekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Bekyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mavr - real madirid2 0:2

24e minuut.
Vahanyan is nu in balbezit. Vahanyan passt de bal met de wreef. Daar is Hayrikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekyan onderschept slim de pass. Bekyan haalt uit met een fantastische trap. Bakunts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mavr - real madirid2 0:3

27e minuut.
Zavenyan passt de bal zonder na te denken. Varoujyan rent richting de bal. Varoujyan passt de bal in één keer door. Toroyan rent richting de bal. Toroyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mavr - real madirid2 1:3

30e minuut.
Zanazanyan probeert naar een medespeler te passen. Vahanyan is nu in balbezit. Hayrikyan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Hayrikyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hayrikyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Vahanyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Zanazanyan met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Devoyan passt de bal zonder na te denken. Setrakyan rent richting de bal. Setrakyan met een sublieme pass. Toroyan rent richting de bal. Toroyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan speelt de bal door. Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahanyan is nu in balbezit. Vahanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mavr - real madirid2 1:4

40e minuut.
Kotanjyan trapt de bal weg van het doel. Zanazanyan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gharabaghtsyan de bal onder controle te krijgen. Bekyan is nu in balbezit. Bekyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mavr 56%, real madirid2 44%.
Mavr - real madirid2 1:4

82e minuut.
Dourgaryan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Devoyan met een snelle inworp. Vahanyan rent richting de bal. Vahanyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mavr 56%, real madirid2 44%.
Mavr - real madirid2 1:4