Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gandzak mher
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Varoujyan verovert de bal door een tackle van achteren. Varoujyan probeert naar een medespeler te passen. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan schiet op doel. Varoujyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzak - mher 1:0

9e minuut.
Tsaturyan is nu in balbezit. Tsaturyan geeft de bal voor. Levyan kopt de bal weg. Gevorgyan is nu in balbezit. Gevorgyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kirakosyan trapt de bal weg. Balabekyan is nu in balbezit. Balabekyan passt de bal met de wreef. Tunboyacyan rent richting de bal. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap. Varoujyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan geeft een hoge lob. Daar is Amiryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amiryan draait met de bal, schiet en ... Tsaturyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zatikyan passt de bal in één keer door. Varoujyan is nu in balbezit. Balabekyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Varoujyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Varoujyan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Balabekyan probeert de bal met de borst te controleren. Balabekyan speelt de bal door. Shahinyan rent richting de bal. Gevorgyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gevorgyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mheryan met een sublieme pass. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzak - mher 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzak 57%, mher 43%.
Gandzak - mher 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzak 37%, mher 63%.
Gandzak - mher 2:0