Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ararat00000 sargis
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.6
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Nalbandian heeft problemen om de bal te vangen. Nalbandian passt de bal zonder na te denken. Karamyan is nu in balbezit. Varoujyan verovert de bal door een tackle van achteren. Varoujyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Daar is Shirinyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varoujyan rent richting de bal. Manaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Nalbandian verovert de bal door een tackle van achteren. Nalbandian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat00000 - sargis 1:0

13e minuut.
Varoujyan verovert de bal door een tackle van achteren. Yesayan is nu in balbezit. Azaryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azaryan krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Manaryan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatulyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoujyan onderschept slim de pass. Varoujyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Yesayan met de inworp. Nahapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahapetyan speelt de bal door. Nalbandian bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbandian schiet op doel. Gevorkyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Varoujyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoujyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat00000 - sargis 2:0

30e minuut.
Khostikyan speelt de bal door. Azaryan is nu in balbezit. Azaryan speelt de bal door. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Berberyan kopt de bal weg. Azaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesayan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yesayan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat00000 39%, sargis 61%.
Ararat00000 - sargis 2:0

48e minuut.
Azaryan is nu in balbezit. Varoujyan onderschept slim de pass. Varoujyan speelt de bal door. Varoujyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoujyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Karamyan geeft een hoge lob. Nahapetyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Khostikyan de bal. Varoujyan rent richting de bal. Varoujyan draait met de bal, schiet en ... Gevorkyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat00000 - sargis 3:0

61e minuut.
Berberyan rent richting de bal. Nalbandian rent richting de bal. Met opzet legt Berberyan zijn tegenspeler op de grond. Berberyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat00000 29%, sargis 71%.
Ararat00000 - sargis 3:0