Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grik real madirid2
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.8
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


25e minuut.
Amadyan probeert naar een medespeler te passen. Minassyan rent richting de bal. Herikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan onderschept slim de pass. Minassyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Stepanyan geeft een lange en hoge pass. Xostikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekyan onderschept slim de pass. Vahanyan is nu in balbezit. Vahanyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Amadyan rent richting de bal. Amadyan passt de bal zonder na te denken. Minassyan is nu in balbezit. Minassyan schiet op doel. Suzmenyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grik - real madirid2 1:0

33e minuut.
Amadyan passt de bal zonder na te denken. Minassyan is nu in balbezit. Herikyan is nu in balbezit. Minassyan onderschept slim de pass. Minassyan haalt uit met een fantastische trap. Suzmenyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Shahumyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Herikyan de bal. Herikyan speelt de bal door. Bekyan rent richting de bal. Bekyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
grik - real madirid2 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grik 41%, real madirid2 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
grik - real madirid2 1:1

53e minuut.
Zavenyan geeft een lange en hoge pass. Suzmenyan rent richting de bal. Suzmenyan probeert naar een medespeler te passen. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Amadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan begaat een overtreding. Devoyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Devoyan kan niet meer verder spelen. Meloyan komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Suzmenyan geeft een lange en hoge pass. Zanazanyan rent richting de bal. Xostikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Amadyan is nu in balbezit. Amadyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grik - real madirid2 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grik 43%, real madirid2 57%.
grik - real madirid2 2:1