Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sargis davidbaleneymar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 14
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Torossyan verovert de bal door een tackle van achteren. Torossyan geeft een lange en hoge pass. Noubaryan kopt de bal weg. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Haxverdyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aznavouryan is nu in balbezit. Aznavouryan geeft de bal voor. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sargis - davidbaleneymar 1:0

22e minuut.
Berberyan passt de bal zonder na te denken. Kasilyan met een sublieme pass. Khalatyan is nu in balbezit. Ermoyan onderschept slim de pass. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ermoyan is nu in balbezit. Khalatyan rent richting de bal. Azaryan onderschept slim de pass. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sargis - davidbaleneymar 2:0

40e minuut.
Kasilyan met een sublieme pass. Ermoyan is nu in balbezit. Mihranyan begaat een overtreding. Mihranyan krijgt een gele kaart. Ermoyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Azaryan wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Noubaryan is nu in balbezit. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Noubaryan rent richting de bal. Noubaryan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sargis 44%, davidbaleneymar 56%.
sargis - davidbaleneymar 2:0

51e minuut.
Berberyan is nu in balbezit. Berberyan speelt de bal door. Torossyan rent richting de bal. Azaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Azaryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sargis 33%, davidbaleneymar 67%.
sargis - davidbaleneymar 2:0