Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gandzak real madirid2
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Mheryan rent richting de bal. Mheryan probeert naar een medespeler te passen. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan passt de bal met de wreef. Tunboyacyan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzak - real madirid2 1:0

13e minuut.
Gilanyan is nu in balbezit. Zavenyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zatikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavenyan onderschept slim de pass. Zavenyan geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Kirakosyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Amiryan verovert de bal door een tackle van achteren. Amiryan geeft de bal voor. Herikyan rent richting de bal. Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Malkhasyan schiet op doel. Suzmenyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Noubaryan rent richting de bal. Amiryan rent richting de bal. Amiryan geeft een hoge lob. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Zavenyan geeft een hoge lob. Inworp. Gilanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap. Suzmenyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzak - real madirid2 2:0

44e minuut.
Zatikyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malkhasyan is nu in balbezit. Zanazanyan rent richting de bal. Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Malkhasyan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzak - real madirid2 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzak 34%, real madirid2 66%.
Gandzak - real madirid2 3:0

68e minuut.
Stepanyan met een sublieme pass. Zavenyan is nu in balbezit. Zavenyan speelt de bal door. Tunboyacyan rent richting de bal. Tunboyacyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vahanyan is nu in balbezit. Tumanyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vahanyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Zanazanyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Noubaryan is nu in balbezit. Bekyan is nu in balbezit. Bekyan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzak - real madirid2 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzak 41%, real madirid2 59%.
Gandzak - real madirid2 3:1