Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grik mher
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradyan begaat een overtreding. Kapukranyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balabekyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Poghosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan draait met de bal, schiet en ... Tamazyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grik - mher 0:1

26e minuut.
Yuspashyan passt de bal zonder na te denken. Daar is Poghosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poghosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Levyan rent richting de bal. Levyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Markarov verovert de bal door een tackle van achteren. Markarov geeft de bal voor. Klungelig pakt Kaladjyan de bal. Suzmenyan verovert de bal door een tackle van achteren. Suzmenyan probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Xostikyan speelt de bal door. Muradyan is nu in balbezit. Minassyan rent richting de bal. Minassyan draait met de bal, schiet en ... Tsaturyan onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grik 48%, mher 52%.
grik - mher 0:1

46e minuut.
Suzmenyan is nu in balbezit. Kaladjyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kaladjyan probeert naar een medespeler te passen. Muradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Levyan de bal. Gevorgyan is nu in balbezit. Xostikyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Xostikyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Xostikyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gevorgyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gevorgyan kan niet meer verder spelen. Karinyan komt het veld opgelopen. Balabekyan komt bij de bal en schiet. Tamazyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Karinyan is nu in balbezit. Poghosyan is nu in balbezit. Karinyan onderschept slim de pass. Karinyan schiet op doel. Tamazyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kaladjyan speelt de bal door. Yuspashyan rent richting de bal. Yuspashyan passt de bal zonder na te denken. Karinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karinyan haalt uit met een fantastische trap. Tamazyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grik 61%, mher 39%.
grik - mher 0:1