Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sargis real madirid2
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Manaryan geeft de bal voor. Nshanyan kan de bal niet met de borst controleren. Nshanyan speelt de bal door. Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gevorkyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Shirinyan rent richting de bal. Nshanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nshanyan probeert naar een medespeler te passen. Vahanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Azaryan onderschept slim de pass. Stepanyan rent richting de bal. Azaryan onderschept slim de pass. Azaryan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Azaryan passt de bal zonder na te denken. Berberyan is nu in balbezit. Berberyan probeert naar een medespeler te passen. Azaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zanazanyan geeft een hoge lob. Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan begaat een overtreding. Bekyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zanazanyan komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Herikyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aznavouryan met de inworp. Azaryan is nu in balbezit. Azaryan haalt uit met een fantastische trap. Suzmenyan bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kasilyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Khostikyan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Herikyan geeft een hoge lob. Inworp. Aznavouryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berberyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasilyan geeft een hoge lob. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sargis - real madirid2 1:0

44e minuut.
Shirinyan rent richting de bal. Nshanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nshanyan probeert naar een medespeler te passen. Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sargis 45%, real madirid2 55%.
sargis - real madirid2 1:0

47e minuut.
Azaryan passt de bal zonder na te denken. Berberyan is nu in balbezit. Berberyan met een sublieme pass. Kasilyan heeft problemen om de bal te vangen. Kasilyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Devoyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan speelt de bal door. Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kasilyan is nu in balbezit. Noubaryan rent richting de bal. Noubaryan geeft een hoge lob. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan schiet op doel. Suzmenyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kotanjyan heeft problemen om de bal te vangen. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sargis - real madirid2 2:0

61e minuut.
Stepanyan met een sublieme pass. Azaryan is nu in balbezit. Azaryan speelt de bal door. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sargis - real madirid2 3:0

63e minuut.
Karamyan geeft een lange en hoge pass. Stepanyan is nu in balbezit. Kasilyan begaat een overtreding. Kasilyan krijgt een gele kaart. Stepanyan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Stepanyan kan niet meer verder spelen. Ter Petrosyan komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Vahanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khostikyan probeert naar een medespeler te passen. Kasilyan met een sublieme pass. Bekyan rent richting de bal. Bekyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Berberyan verovert de bal door een tackle van achteren. Berberyan passt de bal zonder na te denken. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sargis 48%, real madirid2 52%.
sargis - real madirid2 3:0