Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madirid2 sargis
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aznavouryan met de inworp. Aprikyan is nu in balbezit. Aprikyan geeft een hoge lob. Ermoyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madirid2 - sargis 0:1

22e minuut.
Zanazanyan is nu in balbezit. Aprikyan rent richting de bal. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan schiet op doel. Herikyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suzmenyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madirid2 - sargis 0:2

29e minuut.
Berberyan met een sublieme pass. Karamyan rent richting de bal. Karamyan geeft een hoge lob. Bekyan is nu in balbezit. Bekyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Aprikyan onderschept slim de pass. Aprikyan met een sublieme pass. Kotanjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Nshanyan passt de bal met de wreef. Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekyan passt de bal zonder na te denken. Vahanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madirid2 54%, sargis 46%.
real madirid2 - sargis 0:2

46e minuut.
Khostikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Vahanyan is nu in balbezit. Bekyan is nu in balbezit. Bekyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gevorkyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Vahanyan is nu in balbezit. Vahanyan passt de bal met de wreef. Daar is Shirinyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vahanyan is nu in balbezit. Vahanyan speelt de bal door. Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Manaryan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan geeft de bal voor. Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekyan schiet op doel. Gevorkyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real madirid2 - sargis 1:2

67e minuut.
Shirinyan rent richting de bal. Shirinyan probeert naar een medespeler te passen. Karamyan rent richting de bal. Bekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Bekyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Noubaryan is nu in balbezit. Tatulyan onderschept slim de pass. Tatulyan met een sublieme pass. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real madirid2 - sargis 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madirid2 55%, sargis 45%.
real madirid2 - sargis 1:3