Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mher Mavr
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Balabekyan geeft de bal voor. Arzumanyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karinyan rent richting de bal. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mher - Mavr 1:0

20e minuut.
Yuspashyan geeft een hoge lob. Toroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balabekyan begaat een overtreding. Balabekyan krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Balabekyan rent richting de bal. Balabekyan geeft de bal voor. Inworp. Varoujyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Setrakyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Amadyan kopt de bal weg. Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourgaryan probeert naar een medespeler te passen. Varoujyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoujyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Hovivyan de bal. Toroyan is nu in balbezit. Hovivyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Toroyan verovert de bal door een tackle van achteren. Toroyan draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Amadyan is nu in balbezit. Amadyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Balabekyan de bal. Setrakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Setrakyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan passt de bal zonder na te denken. Karinyan is nu in balbezit. Karinyan draait met de bal, schiet en ... Pachajyan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mher - Mavr 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mher 50%, Mavr 50%.
mher - Mavr 2:0

47e minuut.
Pachajyan verovert de bal door een tackle van achteren. Pachajyan passt de bal zonder na te denken. Toroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Setrakyan rent richting de bal. Setrakyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Arzumanyan heeft problemen om de bal te vangen. Ermoyan is nu in balbezit. Met opzet legt Arzumanyan zijn tegenspeler op de grond. Arzumanyan krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Davtyan geeft een hoge lob. Inworp. Levyan met een snelle inworp. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ermoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan met een sublieme pass. Onoyan rent richting de bal. Karinyan onderschept slim de pass. Karinyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Onoyan passt de bal met de wreef. Balabekyan is nu in balbezit. Balabekyan met een sublieme pass. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levyan met de inworp. Klungelig pakt Ermoyan de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Yuspashyan springt en kopt de bal. Bakunts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karinyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mher - Mavr 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mher 43%, Mavr 57%.
mher - Mavr 3:0