Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
davidbaleneymar mher
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Patrikyan is nu in balbezit. Amadyan onderschept slim de pass. Amadyan geeft een hoge lob. Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Meloyan de bal. Noubaryan rent richting de bal. Noubaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
davidbaleneymar - mher 1:0

15e minuut.
Khalatyan rent richting de bal. Khalatyan passt de bal zonder na te denken. Noubaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Amadyan de bal. Noubaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Noubaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
davidbaleneymar - mher 2:0

21e minuut.
Mihranyan met een snelle inworp. Khalatyan rent richting de bal. Met opzet legt Levyan zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Levyan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Tsaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaturyan passt de bal zonder na te denken. Kaladjyan heeft problemen om de bal te vangen. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Hovivyan de bal. Noubaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Noubaryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Khalatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan passt de bal in één keer door. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: davidbaleneymar 36%, mher 64%.
davidbaleneymar - mher 2:0

71e minuut.
Ermoyan onderschept slim de pass. Ermoyan passt de bal in één keer door. Tomasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan is nu in balbezit. Gevorgyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: davidbaleneymar 49%, mher 51%.
davidbaleneymar - mher 2:0