Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mher davidbaleneymar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 14.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Hovivyan is nu in balbezit. Hovivyan geeft een hoge lob. Torossyan kopt de bal weg. Movsisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Movsisyan geeft een hoge lob. Paal! Varoujyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Khalatyan is nu in balbezit. Ermoyan onderschept slim de pass. Ermoyan passt de bal in één keer door. Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mansuryan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Khalatyan probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balabekyan. Khalatyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khalatyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tsaturyan heeft problemen om de bal te vangen. Kaladjyan is nu in balbezit. Noubaryan onderschept slim de pass. Noubaryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalatyan onderschept slim de pass. Khalatyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Noubaryan de bal. Noubaryan draait met de bal, schiet en ... Varoujyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Khalatyan rent richting de bal. Khalatyan met een sublieme pass. Noubaryan is nu in balbezit. Noubaryan schiet op doel. Tsaturyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varoujyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mher - davidbaleneymar 0:1

16e minuut.
Balabekyan heeft problemen om de bal te vangen. Noubaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Noubaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Noubaryan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Yuspashyan geeft een lange en hoge pass. Haxverdyan geeft een lange en hoge pass. Kaladjyan kopt de bal weg. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ermoyan speelt de bal door. Gevorgyan heeft problemen om de bal te vangen. Torossyan onderschept slim de pass. Ermoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalatyan onderschept slim de pass. Ermoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sadoyan de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mher - davidbaleneymar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mher 39%, davidbaleneymar 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mher - davidbaleneymar 1:1

50e minuut.
Balabekyan rent richting de bal. Patrikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Patrikyan passt de bal in één keer door. Noubaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Noubaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mher - davidbaleneymar 1:2

54e minuut.
Mihranyan rent richting de bal. Mihranyan geeft een hoge lob. Inworp. Levyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ermoyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Balabekyan passt de bal zonder na te denken. Noubaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... Varoujyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mher - davidbaleneymar 1:3

80e minuut.
Balabekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balabekyan passt de bal zonder na te denken. Sadoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mher 48%, davidbaleneymar 52%.
mher - davidbaleneymar 1:3