Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ararat00000 real madirid2
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.4
hopeless Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Zanazanyan rent richting de bal. Nalbandian verovert de bal door een tackle van achteren. Nalbandian passt de bal in één keer door. Varoujyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoujyan schiet op doel. Suzmenyan bokst de bal weg. Varoujyan rent richting de bal. Varoujyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nalbandian onderschept slim de pass. Nalbandian passt de bal in één keer door. Varoujyan rent richting de bal. Varoujyan haalt uit met een fantastische trap. Suzmenyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat00000 - real madirid2 1:0

23e minuut.
Vahanyan rent richting de bal. Yesayan onderschept slim de pass. Yesayan met een sublieme pass. Bekyan is nu in balbezit. Bekyan schiet op doel. Arzumanyan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Stepanyan rent richting de bal. Varoujyan verovert de bal door een tackle van achteren. Varoujyan probeert naar een medespeler te passen. Nalbandian bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbandian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nahapetyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nahapetyan met een sublieme pass. Yesayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahanyan onderschept slim de pass. Vahanyan draait met de bal, schiet en ... Arzumanyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kotanjyan rent richting de bal. Varoujyan verovert de bal door een tackle van achteren. Meloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoujyan verovert de bal door een tackle van achteren. Varoujyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat00000 37%, real madirid2 63%.
Ararat00000 - real madirid2 1:0

52e minuut.
Meloyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nahapetyan met een snelle inworp. Nalbandian bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbandian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Suzmenyan trapt de bal weg van het doel. Varoujyan kopt de bal weg. Stepanyan rent richting de bal. Nalbandian bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbandian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Suzmenyan trapt de bal weg. Inworp. Arustamyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nalbandian is nu in balbezit. Nalbandian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zanazanyan probeert de bal aan de voet te houden. Varoujyan is nu in balbezit. Vahanyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vahanyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat00000 45%, real madirid2 55%.
Ararat00000 - real madirid2 1:0